Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Honfitársa a PL-be csábítja Rui Patríciót – sajtóhír

A Daily Star értesülése szerint az Európa-bajnokok portugálok kapusát Rui Patríciót a szigetországba csábítja honfitársa Marco Silva. Rui Patrício jelenleg a Konföderációs Kupán szerepel a portugál válogatottal.

Rui-Patricio-624665

Angol sajtóhírek szerint Rui Patríciót a Premier League-ben szereplő Watford szerződtetni szeretné. Patríciót honfitársa a Watford újonnan kinevezett portugál menedzsere Marco Silva nézte ki. Rui Patrício rutinos portásnak számít, hiszen eddigi pályafutása során 404 alkalommal védte nevelőegyesülete a Sporting kapuját.

A 29 esztendős hálóőr 2006 óta erősíti a lisszaboni együttes keretét és legnagyobb sikere két portugál kupagyőzelem valamint három Szuperkupa siker. Tavaly azonban a franciaországi Európa-bajnokságon a portugál válogatottal is felért a csúcsra miután megnyerték az Európa-bajnokságot a házigazda franciák ellen és a torna legjobb kapusának is megválasztották a 29 esztendős kapust. A portugál válogatottban összesen 61 alkalommal lépett pályára.

Rui Patrício szerződése 2022-ig érvényes a Sporting együtteséhez és a mértékadó transfermarkt portál az Európa-bajnok portás piaci értékét 16 millió euróra taksálja.

Kép forrása: Daily Star