Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rosszul nézett ki, de nincs komoly baj

Vannak olyan játékosok akik gyakran sérültek, és így kevés játéklehetőséghez jutnak. A Ferencváros játékosa azonban nem egy kisebb lábrúgás miatt lesz kénytelen kihagyni pár mérkőzést, hanem egy sokkal súlyosabb eset miatt, rögtön a szezon első mérkőzésén.

hajnalHajnal semmire sem emlékszik az esetből (Fotó: 24.hu)

Hajnal Tamás a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen került földre a 78. percben. A játékvezető szerencsére nem késlekedett, és azonnal megállította a játékot. A középpályást hordágyon vitték le a pályáról, miközben a többi játékos aggódó arccal nézett utána. A Ferencváros drukkerei nemrég átélhettek egy hasonlóan megrázó esetet, amikor Lovrencsics Gergő került eszméletlenül a fűre Murkával való találkozás után. A tegnapi ügy nem volt olyan horrorisztikus, mint a Magyar Kupa-döntőjében történtek, de így is több ezren aggódnak a játékosért.

A Fradi.hu közleményt adott ki Hajnal állapotáról, melyben kiderült, agyrázkódása van. A játékost az Uzsoki kórházba szállították. Dr. Pánics Gergely, a Ferencváros egészségügyi stábjának vezetője elárulta, hogy holnap akár el is hagyhatja a kórházat a 36 éves labdarúgó. A Puskás Akadémia elleni mérkőzésen Hajnal Tamás agyrázkódást szenvedett, ezért most két hétig nem sportolhat, de azt követően fokozatos terhelés mellett újra pályára léphet. A visszatérést illetően, hasonló protokoll szerint járunk majd el, mint Lovrencsics Gergő esetében. Azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy mielőbbi gyógyulást és felépülést kívánunk Hajnal Tamásnak!

Szerző: Mihók Richárd