Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Őt ajánlaná Xavi a középpályára!

Az FC Barcelona legendás karmestere, Xavi saját elmondása szerint biztos abban, hogy a katalánoknak mely játékost kellene leigazolniuk a csapat középpályájára!

(Kép: goal.com)

A klub ikonikus alakja, Xavi szerint a katalánoknak Jean Michael Seri megszerzésén kellene fáradozniuk. A nyár folyamán angol és spanyol élcsapatokkal már többször is szóba hozott 26 esztendős középpályás Xavi szerint tökéletes választás lenne. Mikor azt mondták nekem, hogy van a Nice-ben egy játékos, az ‘afrikai Xavi’, alaposan szemügyre vettem a játékát!” Idézi a Barca korábbi legendás karmesterének első szavait Seri-ről az Eurosport.

“Azóta sok meccsen láttam őt, sok videón is megnéztem. Bevallom, korábban nem ismertem, és ez különösen bosszantott, hogy egy ilyen tehetséges középpályásról szinte semmit sem tudok. Rövid passzok, hosszú labdák, taktikai intelligencia, játékszervezés, távoli lövések, karakter, utolsó passzok…. Hihetetlen képességek! Seri nagyon jól illeszkedne a csapatba, a középpálya bármely pontján játszhatna! Habozás nélkül mondom, hogy Seri-ben bizony meg van a Barca DNS-e!” – Méltatta az elefántcsontparti futballistát Xavi, aki zárszóként egyszerűen csak ‘fantasztikusnak’ nevezte a Nice kulcsemberét.

Sajtóhírek szerint egyébként a nizzaiak 35-40 millió euró körüli összeg esetén elgondolkoznának Jean Michael Seri eladásán.