Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: kevés gól, szoros párharcok – eredmények

Kedden az odavágókkal megkezdődött a Bajnokok Ligája selejtezőküzdelmeinek utolsó, rájátszás szakasza. A Liverpool és a CSZKA Moszkva idegenben tett szert előnyre, míg a Sporting hazai pályán botlott román riválisával szemben. Formalitásnak még egyik visszavágó sem nevezhető, de akad csapat, mely nincsen könnyű helyzetben. Folytatás szerdán…

Teljes képernyő rögzítése 2017. 08. 15. 223430

Bajnokok ága

Egy lépéssel közelebb a Qarabag ahhoz, hogy a Bajnokok Ligája történetében először azeri csapatként a főtáblára jusson. A dán Köbenhavn nem játszott alárendelt szerepet a két csapat első párharcán, de kevesebbet volt náluk a labda, s gólszerzési lehetőségük is kevesebb akadt. Ami pedig sokat nyomhat a latba, hogy nem sikerült idegenben lőtt gólt szerezniük.

A ciprusi bajnok APOEL remekül kezdett, tíz perc alatt kétgólos előnyre tett szert, melyet meg is őrzött egy roppant kiegyenlített meccsen. A Slavia Praha a visszavágón a támadójátékba menekülhet, másban nem reménykedhet.

Qarabag – FC Köbenhavn 1:0
G: Madatov (25.) ill.

APOEL – Slavia Praha 2:0
G: De Camargo (2.), Aloneftis (10.) ill.

Nem bajnokok ága

Szalai Ádám nélkül, egy roppant eseménydús mérkőzésen maradt alul a Hoffenheim, mely a Liverpool otthonában harcolhatja ki a továbbjutást egy bravúrral. A mérkőzés részletei BŐVEBBEN ITT!

Az FCSB, avagy a Steaua Bukarest jogutódja bravúr döntetlent ért el a Sporting CP otthonában. A vendégek tíz emberrel fejezték be a meccset, s bár a portugálok enyhe fölényben játszottak és többször is kísérleteztek, teljesítményük nem volt túlságosan meggyőző.

A svájci Young Boys játékosai igen kísérletező kedvükben voltak, ám 22 lövésből végül egy sem ért célt, míg a szerényebb mutatókkal rendelkező CSZKA Moszkva mellé még a szerencse is odaállt, s egy a hosszabbításban vétett öngól révén idegenben tettek szert előnyre.

Young Boys – CSKA Moszkva 0:1
G:ill. Kasim (90+1.)

Sporting CP – FCSB 0:0
Kiállítva:
– ill. Pntilii (80.)

Hoffenheim – Liverpool 1:2
G: Uth (87.) ill. Alexander-Arnold (35.), Nordtveit (74.-öngól)

A folytatásban szerdán

Bajnokok ága
aug. 16. 20:45 Olympiakosz – Rijeka
aug. 16. 20:45 Celtic – Asztana
aug. 16. 20:45 Hapoel Be’er Sheva – Maribor

Nem bajnokok ága
aug. 16. 20:45 Istanbul Basaksehir – Sevilla
aug. 16. 20:45 Napoli – Nice

A visszavágókat augusztus 22-23-án rendezik