Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: két góllal kezdett, nagyon boldog az új igazolás!

Az FC Barcelona új igazolásával, a csapat színeiben első két kapura lövéséből egyaránt gólt szerző, Paulinhoval madarat lehetett volna fogatni az Eibar elleni találkozót követően!

Paulinho a társak gyűrűjében (Kép: marca.com)

A Barca Eibar elleni kiütése alkalmával természetesen a legtöbb hír a négy gólt szerző Lionel Messiről szól, ám a második Barcelona meccsén második találatát is megszerző Paulinho is különleges időszakát éli meg karrierjének.

“Nagyon boldog vagyok amiatt, ahogyan Barcelonában fogadtak! Nagyszerű játékosokkal futballozhatok egy csapatban, és mindannyian segítségemre vannak a mielőbbi beilleszkedést illetően.” – Nyilatkozta a brazil válogatott középpályás csapata hétközi bajnokiját követően.

“Nagyon jól esik, hogy szeretettel fogadtak a csapatnál, így nekem nincs más dolgom, mint ezt viszonoznom jó játékkal a pályán. Maximálisan segíteni szeretném a csapatot abban, hogy elérjük a kitűzött célokat.” – Tette még hozzá a korábbi Tottenham-játékos, aki nem csak két gólja, de következő mondata miatt is közelebb kerülhetett a barcelonai szívekhez. “Különleges dolog a világ legjobb játékosa oldalán futballozni!” – Így Paulinho. És hogy ki másra gondolhatott? – Szerintünk nem nehéz kitalálni…