Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gázoltak Jakabfiék és Marozsánék is – eredmények

Lezajlott a Hölgyek BL-sorozatának első főtáblás fordulója, és születtek nem várt eredmények. A magyarok közül már csak a wolfsburgi Jakabfi Zsanettért szoríthatunk.

chelsea

Alaposan megszórta az Atletico Madridot a Wolfsburg, amelyben ezúttal nem lépett pályára Jakabfi Zsanett. Nélküle is tizenötig jutott két találkozón a német alakulat, amivel az első kör rekordere lett. Merthogy a címvédő Lyon összesen tizennégyet vágott a Medyk Koninnak. Marozsán Dzseinfer sérülése miatt nem léphetett pályára.

Ami a többi magyar játékost illeti, sem Vágó Fanni és Zágor Bernadett, sem pedig Németh Loretta nem örülhetett, hiszen mind a Sankt Pölten, mind az Apollon búcsúzott már az első körben. Előbbit a Manchester City, utóbbit a Linköpings búcsúztatta.

Érdekes lehet még a Bayern szereplése, hiszen a bajorok sorozatban harmadszor estek ki már az első adandó alkalommal. A mostani kiírásban a Chelsea bizonyult jobbnak a németeknél idegenben szerzett góllal, viszont a kiesés okát a magyar bírói csapatban látják. Kulcsár Katalin elnézett egy nyilvánvaló kezezést, majd egy lökés miatt felejtett el fújni. Legalábbis a bajorok szerint.

Majdnem megégett a visszavágón a kazah BIIK-Kazygurt, miután a skót Glasgow a visszavágón alaposan eltángálta a látogatókat, akik csak annak köszönhetik továbbjutásukat, hogy az első mérkőzést simán hozták, illetve a visszavágón betaláltak.

Az eredmények (zölddel a továbbjutók):
Rosszijanka – Stjarnan 0-4
Össz.: 1-5

Wolfsburg (Jakabfi Zsanett) – Atletico Madrid 12-2
Össz.: 15-2

https://www.youtube.com/watch?v=7bFfx7-hSD0

Bröndby – LSK Kvinner 1-3
Össz.: 1-3

Linköpings – Apollon (Németh Loretta) 3-0
Össz.: 4-0

Sparta Praha – PAOK 3-0
Össz.: 5-0

Zvezda – Montpellier 0-2
Össz.: 1-2

Barcelona – Avaldsnes 2-0
Össz.: 6-0

Lyon – Medyk Konin 9-0
Össz.: 14-0

Slavia Praha – Minsk FK 4-3
Össz.: 7-4

Bayern München – Chelsea 2-1
Össz.: 2-2

Rosengard – Ol. Cluj 4-0
Össz.: 5-0

Zürich – Gintra 1-2
Össz.: 2-3

Fortuna Hjörring – Fiorentina 0-0
Össz.: 1-2

Brescia – Ajax 2-0
Össz.: 2-1

Manchester City – Sankt Pölten (Vágó Fanni, Zágor Bernadett) 3-0
Össz.: 6-0

Glasgow City – Shymkent 4-1
Össz: 4-4

~GS~