Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rekordot dönt a Loki edzőlegendája, Herczeg András!

A 2017/2018-as szezon eddigi részében remekülő teljesítő Debreceni VSC hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy a szombaton megrendezésre kerülő Szombathelyi Swietelsky-Haladás elleni bajnokin Herczeg András rekordot fog dönteni… 

herczeg_interju_ujpest720

Herczeg András 163. alkalommal ülhet le a Debrecen kispadjára a Haladás ellen, ami rekordot jelentő szám a klub történetében. Ezt a szép statisztika sokáig Kondás Elemér neve mellett szerepelt ott, a maga 162 mérkőzésével, amit ugyebár Herczeg András a Mezőkövesd elleni bajnoki alkalmával állított be. 

Herczeg András szinte egész edzői pályafutása alatt a Debrecen sikereiért dolgozott, 1988-1995-ig a Debreceni Sportiskolában tevékenykedett, majd utána volt a Loki másodedzője, vezetőedzője és utánpótlás trénere is. Későbbiekben megfordult Tiszaújvárosban és Létavértesen, valamint volt az olimpiai válogatott segédedzője is. Az egész ország számára azonban 2007 és 2010 között vált híressé, Herczeg András két bajnoki címet, két Magyar Kupát, három Szuperkupát és egy Ligakupát zsebelt be a Debrecen élén, illetve egy-egy alkalommal El és BL-csoportkörig vezette a Lokit. 

Németh Boldizsár