Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Győzelmi szériában a Schalke 04

Péntek este elrajtolt a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 2017/18-as kiírásának 9. fordulója, avagy vasárnap este a zárómeccs hármas sípszava azt jelenti majd, hogy a bajnokság negyedéhez értünk. Ne szaladjunk azonban ennyire előre, a helyszín Gelsenkirchen, a főszereplők pedig a Schalke 04 és a Mainz.

Teljes képernyő rögzítése 2017. 10. 21. 84302

A kékek egy rossz sorozatból lábalnak kifelé, ennek pedig meg is van az eredménye. A csapatot az utóbbi időben elkerülték a sikerek, a szereplés nem úgy sikeredett, ahogyan azt a klubvezetés elvárt volna. A Mainz elleni sikerrel ha csak ideiglenesen is, de a Schalke 04 megérkezett a BL-t érő helyek egyikére. A magabiztos, helyenként fölényes támadójátékot ezúttal góllal jutalmazták, Goretzka és Burgstaller találatára vendég részről nem érkezett válasz. Előbbi egy remek kiugratást követően, utóbbi pedig egy szöglet utáni kavarodás után talált a hálóba.

A Schalke ezzel mondhatjuk, hogy győzelmi szériában van, a folytatásra pedig megvan az esélyük, hiszen legközelebb szintén hazai pályán bizonyíthatnak az idén is kiesőjelölt Wolfsburg ellen. A Mainz szereplése felemás, a csapat azért szépen gyűjtögeti a pontokat.

Schalke 04 – Mainz 2:0 (1:0)
G: Goretzka (13.), Burgstaller (74.), ill.

Ami a folytatást illeti, a Hertha, a Dortmund és a Bayern München is idegenben bizonyíthat. A teljes menetrendért és a TV-s meccsekért KATT!