Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: “Remélem hamarosan a Real Madridban játszik majd!”

Az egyiptomi futball korábbi jeles alakja Ahmed Hosszám Huszejn Abd el-Hamíd, ismertebb nevén Mido szerint bombaformában játszó honfitársa, Mohamed Szalah előtt olyan jövő áll, ami még egyiptomi futballistának nem adatott meg!

(Kép: as.com)

Luis Suárez távozása óta egyetlen Liverpool-játékos sem szerzett 14 gólt minden sorozatot figyelembe véve. Mo Szalah-nak erre mindösszesen 18 mérkőzésre volt szüksége egy idényen belül. Liverpool vörös felének új kedvence valósággal berobbant a Premier League-be, és máris igazolta, hogy megérte “kicsengetni” 42 millió eurót érte az AS Romának.

“Gratulálok Szalah-nak, aki Egyiptom legtöbb gólt szerző játékosa lett Európában – És még hol a vége! Emlékszem 3 évvel ezelőtt a Liverpool szurkolók még csak mosolyogtak azon, amikor megjegyeztem, hogy Szalah tízszer jobb játékos, mint Sterling. Talán most már látják, hogy igazam volt!” – Írta hivatalos Twitter oldalára a még mindig csak 34 esztendős Mido honfitársáról.

A visszavonulását meglepően fiatalon, 2013-ban bejelentő, korábbi támadó itt azonban még nem állt meg! “Szalahnak minden képessége, akár mentálisan, akár fizikálisan is nézzük, megvan ahhoz, hogy hosszú éveken át a legmagasabb szinten futballozzon! Ránk egyiptomiakra eddig különösebben ez nem volt jellemző (…) Remélem, hogy Szalah nem marad sokáig a Liverpoolnál, és hamarosan a Real Madridban játszik majd!” – Írta egy következő bejegyzésében Mido, amelynek a végére odabiggyesztette, akarva -akaratlanul, de felhergelve vélhetően minden Pool-szimpatizánst, hogy ‘Hala Madrid!’

Mit is tehetnénk még hozzá?! – A Real Madridnak nem volt még egyiptomi futballistája (…)