Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atletico védőjét vinné a Napoli! – sajtóhír

A Corriere dello Sport információi szerint a Maurizio Sarri által irányított S.S.C. Napoli szeretné szerződtetni a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid kötelékébe tartozó horvát szélső hátvédet, nevezetesen Sime Vrsaljko-t…

Club Atletico de Madrid v UD Las Palmas - La Liga

Az olasz napilap úgy értesült, hogy Sime Vrsaljko szívesen térne vissza a Serie A-ba. A 25 esztendős horvát védő ugyebár az Atletico Madrid előtt Olaszországban rúghatta a bőrt, azon belül is a Genoában és a Sassuolo-ban. A tárgyalások állítólag zajlanak a Napoli és az Atletico között. Azt azonban nem tudni, hogy Vrsaljko adott esetben már januárban vagy csak majd nyáron csatlakozhatna a nápolyi alakulathoz, amennyiben a transzfer valóban létrejönne. 

Sime Vrsaljko-t 2015 nyarán nagy reményekkel igazolta le az Atletico Madrid a Serie A-ban érdekelt Sassuolo-tól. A horvát szélső hátvéd az eddigi évek alatt nem tudott a matracosok alapemberévé válni, s nem úgy fest, hogy ez a közeljövőben változna. Az Atletico színeiben ezidáig összesen 32 tétmérkőzésen léphetett pályára. 

Németh Boldizsár