Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo máris a Barca-verésről álmodozik

Cristiano Ronaldo ismét a Real Madrid hőse lett. A nehézkes elődöntő után a döntőben is csak egyetlen góllal lett jobb ellenfelénél a spanyol együttes. A Gremio elleni meccs egyetlen gólját a portugál zseni szerezte.

realVSgremio001

Ugyan a Real Madrid többször játszott kritikán alul az ősszel, Cristiano Ronaldo nem panaszkodhat. Ahogy az UEFA-nál, úgy a FIFA-nál is az év játékosa lett, sőt megnyerte ötödik Aranylabdáját is. Tegnap este pedig már a negyedik klubvilágbajnoki címét nyerte meg (három a Real Madriddal, egy a Manchester Uniteddel).

Az újabb győzelem után azonban nem lazsálhatnak a „Királyiak”, ugyanis szombaton délután 1 órakor a listavezető FC Barcelona látogat a Bernabéuba. Természetesen tegnap már Ronaldo is foglalkozott az előttük álló El Clásicoval:

„Jó lenne, és szeretnénk is megverni a Barcelonát. Főleg, ha vasárnap este a Barca megveri a Deportivot. Remélem, hogy megverjük őket, hiszen a La Ligában bármi lehetséges, és élvezni kell minden pillanatot, mert nem tudhatjuk, hogy mit hoz a holnap. Biztos vagyok benne, hogy javulni fogunk.”

– fogadkozott Ronaldo.

Balogh József