Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Leverkusenből igazolt a Bayern! – hivatalos

Nem szokatlan jelenség a német élvonalban az, hogy a Bayern München közvetlen riválisai játékoskeretét, valamint szakmai stábját nyirbálja meg saját hosszútávú céljai érdekében. Nem történt ez másképp most sem, hiszen legújabb játékosmegfigyelőjüket “kedvenc stábtag-lelőhelyükről” csábították magukhoz…

17 09 2016 xjhx Fussball 1 Bundesliga Eintracht Frankfurt Bayer 04 Leverkusen emspor v l Ma

A Bayer Leverkusent újfent érzékeny veszteség érte: a Bayern Münchent választotta kenyéradójául a csapat vezető játékosmegfigyelője, Laurent Busser.

A francia szakember eddigi legnagyobb áttörése a Genktől igazolt Leon Bailey megszerzése volt, de egyéb üzletekkel is bizonyította már rátermettségét a Gyógyszergyáriaknál.

Busser lett 4 esztendőn belül a negyedik stábtag, aki a rekordbajnokhoz szegődik a ‘Kusentől: Michael Reschke (játékosmegfigyelő), valamint Holger Broich és Marco Neppe (erőnléti edzők) szintén hasonló utakat jártak be.

A Bayern ezzel a lépésével ismét jelezte a világ számára, hogy nem kíván csatlakozni a kialakult trendekhez, hanem egyre inkább a német és európai fiatalok “levadászása” felé szeretne fordulni…

Írta: Wernigg Márton