Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Dortmund elismerte hivatalos ajánlat érkezett Aubameyangért

A német Bundesligában érdekelt Borussia Dortmund ügyvezető igazgatója elismerte, valóban érkezett egy hivatalos ajánlatt a csapat gaboni gólvágójáért Pierre-Emerick Aubameyangért.

Mint arról korábban beszámoltunk a Dortumd gaboni gólfelelőse Pierre-Emerick Aubameyang a pénteki Hertha elleni idegenbeli mérkőzésre nem utazott el csapatával. A dortmundi együttes vezetősége ekkor még tagadta, hogy bármiféle ajánlat érkezett volna  gaboni támadóért, azonban mára a Dortmund ügyvezető igazgatója Hans-Joachim Watzke elismerte valóban érkezett egy hivatalos ajánlat Aubameyangért.

„Most már megerősíthetem, hivatalos ajánlatot kaptunk Pierre-Emerick Aubameyangért az Arsenaltól, az angol sajtóban megjelent összegekre azonban nem szeretnék reagálni”  – nyilatkozta Watzke a BVB ügyvezető igazgatója

Angol sajtóhírek szerint az Arsenal egy 50 millió eurós ajánlatot tett a gaboni támadóért azonban a Dortmund  60 milliót szeretne Aubameyang játékjogáért. Várhatóan napokon belül megszületik a megállapodás a két klub között.