Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Gondban lehet Simeone, többen is kidőltek!

Ahogy az ismert mondás is tartja, “áldozatok nélkül nincs győzelem!”… Mindezt az Atlético Madrid is megtapasztalhatta csütörtöki moszkvai Európa-liga fellépésén.

Filipe Luist éppen hordágyon viszik le a pályáról (Kép: as.com)

Mint ismert az Atlético Madrid nagyon könnyedén, kettős győzelemmel jutott túl a Lokomotiv Moszkva együttesén az Európa-liga nyolcaddöntőjében. Az orosz fővárosban azonban így is akadt gondja bőven Diego Simeone vezetőedzőnek, hiszen előbb Juanfrant, majd Filipe Luist is sérülés miatt kellett elcserélni.

A spanyol válogatott játékos a szünet után már nem jött ki az öltözőből, miután izomfájdalmakra panaszkodott, így elővigyázatosságból Simeone mester lecserélte őt.
Brazil kollégája már jóval rosszabbul járt, miután egy Éder elleni párharcból olyan szerencsétlenül jött ki, hogy hordágyon kellett elhagynia a játékteret a meccs utolsó fél órájában. Az előzetes tesztek eredménye szerint Filipe Luis “bal lábát komoly trauma érte’, és egy esetleges sípcsonttörés gyanúja sem zárható ki a madridi tüzetesebb vizsgálatok eredményéig.

A brazil balhátvéd elvesztése nem csupán az amúgy is 19 felnőtt játékosból ‘gazdálkodó’ Simeonénak fájó, hanem a brazil válogatottnak is, hiszen egy törés esetén Filipe Luis nem csupán a szezon hátralévő részéről maradna le, hanem világbajnoki részvétele is erősen kérdésessé válna.