Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fiatal német védőt figyel a Milan – Sajtóhír

Az olasz élvonalban (Serie A) szereplő AC Milan megfigyelői az értesülések szerint csütörtökön, a helyszínen tekintették meg a Németország – Izrael U21-es Európa bajnoki kvalifikációs mérkőzést egy bizonyos Waldemar Anton személye miatt.

anton-1505320512

Kapós lehet a nyáron Anton. (kép: kicker.de)

A 21 esztendős középső védő tavaly a Bundesliga 2-ben robbant be igazán a Hannover felnőttjei közé, s járult hozzá tevékenyen, hogy a csapat visszakerüljön az élvonalba. Idén a német első osztályban szintén meghatározó tagja együttesének, aminek köszönhetően a játéka folyamatosan fejlődik. Ezzel több nagy klub figyelmét is felhívta magára, köztük a korábban szebb napokat megélt AC Milan-ét is.

A hírek szerint az olasz klub megfigyelői csütörtökön szemügyre vették Anton-t az U21-es német válogatott Izrael elleni 3:0-ra megnyert mérkőzésén, amelyet a védő végigjátszott. Az értesülések szerint a Milan-t meggyőzte Anton, akiért a nyáron vélhetően harcba fognak szállni.

Az Üzbegisztánban született játékos egyébként fiatalon csatár volt, de később egyre hátrébb szorult a pályán, s lett belőle középső védő.

Báló Bence