Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem mindenki szeretné hazájában Ibra válogatottbeli visszatérését

Bár a futballszurkolók többsége minden bizonnyal nagyon szívesen megnézné Zlatan Ibrahimovicot még egyszer a svéd válogatott tagjaként az oroszországi vébén, akad, aki nem tartja jó ötletnek a támadó “reaktiválását”: a válogatott kapus, Karl-Johan Johnsson szerint többet veszíthetnek rajta, mint amennyit nyerhetnek.

zlatanla

(Fotó: lagalaxy.com)

A Guingamp kapusa, aki az olaszok elleni pótselejtezőket a kispadon ülte végig, egy francia lapnak kommentálta Ibra esetleges visszatérését. “Persze, a szövetségi kapitánynak kell meghoznia ezt a döntést, de nélküle harcoltuk ki a kijutást. Ez egy jó társaság, ő pedig nagyon egyénieskedő, így a jelenlétével lehet többet ártana, mint segítene” – mondta az ötszörös válogatott portás.

“Meg kellene változtatnunk miatta a rendszerünk, ami eddig bevált. Biztos vagyok benne, hogy jól játszana, de neki az kell, hogy a csapat köré épüljön, mint Cristiano Ronaldónak vagy Lionel Messinek. Minden játékunk rajta futna keresztül, ami aláásná a csapatunk kollektív értékeit” – vélekedett Johnsson.

Ibrahimovic maga korábban egy tweetjében nyilatkoztatta ki, hogy “toronymagas” az esély a játékára, majd Jimmy Kimmel műsorában vendégeskedve sejtelmesen csak annyit mondott, ott lesz Oroszországban, azt nem volt hajlandó azonban elárulni, stoplisban is láthatjuk-e.