Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: íme Zidane nyári bevásárlólistája!

Írhatja Florentino Pérez a Real Madrid elnöke az 500 milliós eurós csekket négy labdarúgóért? A Manchester Evening News ugyanis arról ír, hogy Zinedine Zidane első számú kiszemeltjei egytől egyig a Manchester City erősségei.

stream_img

Már-már állandó téma, hogy mi lesz Karim Benzemával, érkezik-e Robert Lewandowski, vagy éppen Mohamed Salah? A három sztárfocistáról még rengeteget fogunk olvasni az elkövetkezendő hónapokban, az állandó témák mellett viszont most pár új név is bekerült a cilinderbe, bár Kevin de Bruyne neve nem is olyan újdonság Madridban. A 26 esztendős belga középpályás lassan három éve erősíti a manchesteri égszínkékeket és Pep Guardiola keze alatt élete legjobb szezonját futja. Piaci ára 110 millió euróra rúg, ráadásul 2023-ig szóló szerződése van, így nehezen mozdíthatónak tűnik.

De nem csak őt akarja Zidane, ott van a noteszében állítólag a 23 éves Raheem Sterling neve is, aki 43 meccsen 23 gólt és 14 gólpasszt jegyez idén. Szintén három éve van Manchesterben, szerződése viszont 2020-ban lejár, vele még nem sikerült hosszabbítani. A transfermarkt 80 millió euróra saccolja értékét, ám aligha vihető 100+ millió euró ellenében, már ha egyáltalán vihető.

Továbbá a védelembe állítólag a jelenleg sérült John Stones a kiszemelt, valamint Leroy Sané a németek 22 esztendős kiválósága. Utóbbi esetében egy konkrét 80 millió eurós ajánlatról is írnak, ám aligha vihető bármelyik játékos 100 millió euró alatt, hiszen fiatalok és a jövő reménységei, a tehetség jelzőt pedig már levetkőzték.

Vajon mit szólhat Pep Guardiola, hogy Zinedine Zidane az ő “építkezéséről” vinné el az építőanyagot?