Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

André Gomes Liverpoolba igazolt! – hivatalos

A spanyol La Ligában szereplő FC Barcelona hivatalos twitter oldalán jelentette be, hogy megegyezett a Premier League-ben szereplő liverpooli kékekkel és portugál válogatott játékosuk André Gomes is a szigetországban folytatja pályafutását.

A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona hivatalos twitter oldalán jelentette be, hogy megegyezett az Everton együttesével és a portugál válogatott André Gomes Liverpoolban kezdi meg kölcsönben a pénteken rajtoló új idényt. A katalánok kegyvesztett portugál játékosa a szezon végéig szerepel majd kölcsönben a liverpooli kékeknél.

Gomes 2012 és 2015 között a Benfica együttesében kezdte profi karrierjét, közben egy valenciai kölcsönjátékkal, ahol végleg szerződtették. 2016-ban a Barcelona 35 millióért szerződtette ahol eddigi katalán pályafutása során 78 mérkőzésen lépett pályára és csupán három gólt szerzett. Összeségében pályafutása során 213 mérkőzésen 23 gólt szerzett. A mértékadó transfermarkt portál a portugál válogatott piaci értékét 15 millió euróra taksálja.

Az Everton a mai nap folyamán már szerződtette Yerri Mina-t, mint arról beszámoltunk.

Kép forrása: skysports.com