Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem lesz változás

Hiába kérvényezte a Budapest Honvéd, hogy meccseinek időpontja eltérjen a Ferencváros hazai bajnokijainak idejétől, az MLSZ tarthatatlan maradt. A piros-feketék vezetői kérték, hogy esetleg az egyik csapat pénteken vagy vasárnap játsszon, de a szabály az szabály, a magyar foci érdekei azt szolgálják, hogy minden meccs szombaton, lehetőleg 5 órakor legyen…

Két héttel ezelőtt elbúcsúztatta a Bozsik-stadiont a Budapest Honvéd labdarúgócsapata, s amíg nem készül el az új létesítmény albérletbe kényszerül. Ezen hétvégétől az MTK stadionjában fogják fogadni az ellenfeleiket a piros-feketék. A Honvéd ezért ellentétes sorsolást kért az MTK-tól, lévén egyszerre nehéz lenne meccseket játszani a stadionban. Illetve kérvényezték, hogy mivel a Ferencváros stadionja közel van a Hidegkuti stadionhoz, lehetőleg ne azonos időpontokban játsszanak. Ebben szerepet játszik az is, hogy a két szurkolótábor nem szimpatizál egymással. Ráadásul Kispest irányába mindenképp a Groupama Aréna irányába kell menni, így a drukkerek akár “randizhatnak” is egymással.Nyolc ilyen alkalom lesz, s ezért szerették volna kérni a kispesti vezetők, hogy kitérhetnének egymás elől a meccsekkel akár úgy is, hogy más napra teszik az összecsapásokat.

Az MLSZ illetékesei mostanra tájékoztatták a Budapest Honvéd vezérkarát, hogy nem kívánnak változtatni a jól begyakorolt szombati menetrendeken.