Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi is nemet mondott a FIFA gálájára!

Ahogy arról reggel már beszámoltunk, Cristiano Ronaldo nem utazik el Londonba, a FIFA The Best nevű gálájára, ahol az év legjobbjait díjazzák. A legújabb információk szerint Lionel Messi is lemondta a részvételt!

A Mundo Deportivo mai jelentése szerint egy pontosan meg nem nevezett családi probléma Lionel Messi szereplését húzta keresztül. Élünk a gyanúperrel, hogy az FC Barcelona sztárja csak egy apróság miatt nem akarja fárasztani magát egy londoni úttal, de ehhez joga van. Úgy fest, hogy a katalán klubnál sem érezték túl fontosnak, hogy az esti gála reklámértékét.

A pletykák szerint borítékolható, hogy Luka Modric lesz az év játékosa, igaz, Messinek esélye sem volt a végső sikerre, lévén már csak hárman vannak hivatalosan versenyben a díjért: Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah, és a már emlegetett Modric.

Messi a FIFA Puskás díj jelöltje, lévén szemrevaló gólt szerzett Nigéria ellen a világbajnokságon. Egy ilyen átlátszó ürüggyel vajon megérdemli a legendás magyarról elnevezett trófeát? Este kiderül!