Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazard (még) óvatos Sarrival kapcsolatban

Eden Hazardot a Chelsea szupersztárját a csapat újdonsült menedzseréről, Maurizio Sarriról és az ő módszereiről kérdezték. 

A belga klasszis pedig nem kertelt ezzel kapcsolatban:

“Ezzel a sok passzos játékkal rengeteg helyzetet kialakítunk. Ám vasárnap voltak gondjaink a West Ham ellen, de úgy gondolom, hogy összességében nagyszerű szezonkezdeten vagyunk túl.”

“Sarri egy nagyon jó edző. Amikor “megy a szekér” és jönnek a győzelmek, akkor könnyű ezt mondani valakire, ám amikor majd bajban lesz a csapat akkor dől el ez igazán. De ahogy már említettem, ő egy nagyszerű menedzser és ezt már bebizonyította a világnak.”

Így kezdődött minden a korábbi menedzserrel Antonio Contéval, így több mint valószínű, hogy a nyilatkozatban arra akart utalni a belga támadó, ugyanis Conte a “bajban” elvesztette teljesen az öltöző és tudjuk mi lett a történet vége.

Az bizonyos, hogy a Chelsea jól kezdte a szezont, ugyanis 6 forduló elteltével még veretlen és mindösszesen két pontra van lemaradva a listavezető Liverpooltól. Ez pedig szombaton változhat, mivel egymás ellen játszik a két gárda.