Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolás: „Ugyanaz történik Hazard-ral, mint Ronaldoval”

Szinte kétnaponta felröppen a legújabb tuti információ Eden Hazard jövőjével kapcsolatban. Egyszer azt olvashatjuk, hogy éppen állítólagos hűségesküt tett a Chelsea-nek, máskor meg, hogy az öltözőben a csapattársainak elárulta, hogy minden vágya a Real Madridban játszani.

Immár évek óta hajkurássza a Real Madrid Eden Hazard-t, akire most már minden eddiginél nagyobb szüksége van a „Királyiaknak”. Az ok pedig nagyon egyszerű: ténylegesen hiányzik egy igaz „A” kategóriás szupersztár a támadósorba. A belga játékos ezt a szerepet könnyedén betölthetné a Bernabeuban, ám átigazolásából eddig semmi sem valósult meg.

A korábbi Manchester United és angol válogatott védő, Wes Brown szerint Eden Hazard most ugyanazt a szituációt éli meg, mint bő tíz évvel ezelőtt Cristiano Ronaldo az Old Traffordon:

„Hazard? Láttam ezt a filmet már Manchesterben. Amikor megkérdeztük Cristianot, hogy melyik csapatot választaná, a válasz mindig ugyanaz volt: a Real Madridban való játékról álmodozott. Sosem lehetett vádolni tiszteletlenséggel, ahogy most Hazard-t sem. A vágy most is ugyanaz: a fehér mezt hordani.”

– nyilatkozta a még mindig csak 39 esztendős Brown, aki manapság klub nélkül tengődik. Utolsó klubja az indiai Kerala Blasters volt.