Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp Németországból merítene a Pool számára – sajtóhír

A Premier League-ben a bajnoki címet üldöző, tavalyi BL-döntős Liverpool a játékoskerete megerősítésén munkálkodik a közelgő, januári átigazolási időszakot illetően, Jürgen Klopp már ki is nézett egy ismerőst magának.

(Fotó: Goal.com)

A The Sportsman információi szerint a Mersey-partiak német menedzsere a Hoffenheim középpályását, Kerem Demirbayt nézte ki csapata számára, aki posztján az egyik legjobbnak tekinthető napjainkban a Bundesligában, és a lap szerint 25 millió fontért igazolnák le januárban.

A 25 éves játékos Jürgen Klopp dortmundi regnálása idején még a Borussia második csapatában játszott, később megfordult a Hamburg, valamint a másodosztályú Kaiserslautern és Fortuna Düsseldorf egyesületében, mielőtt 2016-ban a Hoffenheimhez került, ahol a Julian Nagelsmann irányításával a tavaly a harmadik helyen végző csapat alapembere volt és 2017-ben a német válogatottban is bemutatkozhatott.

Szalai Ádám klubtársának 2022-ig van szerződése a csapatával, aktuális piaci értéke pedig 12 millió euró a Transfermarkt oldala szerint.