Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb klub jelentkezett Ramseyért, őrült fizetést ajánlanak! – sajtóhír

Az évad végén az Arsenaltól várhatóan távozó Aaron Ramsey esetében a közelmúltban a Bayern München és az AS Roma komoly érdeklődéséről számoltunk be, azonban egy angol forrás szerint egy “nevető harmadik” lehet a befutó a walesi klasszis kegyeiért…

(Fotó: DreamTeam)

A The Sun értesülései szerint ugyanis az olasz bajnok Juventus csapata évi 10.4 millió fontos fizetéssel csábítaná magához a nyáron szabadon igazolhatóvá váló Aaron Ramseyt, mellyel mindenkit lekörözhetnek.

Az nem kifejezés, hogy a torinói sztárcsapat több vasat tart a tűzben a középpályára lehetséges opciókat figyelembe véve, mert a közelmúltban többek közt James Rodriguez, Arturo Vidal és Sergej Milinkovic-Savic leigazolása iránt érdeklődtek, de így biztosak lehetünk benne, hogy legalább egy nagy hal tuti a horgukra fog akadni jövő nyáron, de nem kizárt, hogy valamelyikük már a januári átigazolási időszak során csatlakozik Cristiano Ronaldóékhoz.

A 27 esztendős középpályás tíz év után készül elhagyni az “Ágyúsokat”, miután a 2018-2019-es évad végeztével lejáró szerződése meghosszabbítása ügyében sikertelen tárgyalásokat folytattak le a felek. Ramsey 2008-tól mostanáig 343 tétmérkőzést játszott az Arsenal színeiben.