Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazard: „Ezt az évet még be akarom fejezni a Chelsea-vel…”

Ugyan hivatalosan még sosem történt megerősítés arról, hogy a Real Madrid ajánlatot tett volna a Chelsea-nek Eden Hazard-ért, a belga játékos sosem zárkózott el igazán a spanyol sztárcsapattól. Most sem tettre ezt, sőt, talán most fogalmazott a lehető legegyértelműebben.

Ahogy Mourinho, úgy most a Sarri-érában is a csapat vitathatatlan vezéregyéniségének számít. A belga támadó lassan 28 esztendősen egyértelműen karrierje csúcsán van: több angol bajnoki cím, és egy világbajnoki bronzérem van már a háta mögött, továbbá már évek óta hajkurássza őt gyermekkori kedvenc csapata, a Real Madrid. A Bajnokok Ligája előző három kiírásának győztese már Cristiano Ronaldo mellé is szívesen szerződtette volna Hazard-t, ám ez korábban nem jött össze. Az pedig egyértelműen látszik, hogy a portugál aranylabda-halmozó távozása óta nincs igazi vezére a gárdának, ezt a szerepet viszont Hazard-ral töltetnék be Florentino Pérezék.

Hazard a minap az RMC-nek nyilatkozott a jövőjével kapcsolatban, lévén dolgoznak a Chelsea-nél a szerződése meghosszabbításán, amely jelenlegi formájában 2020. nyaráig érvényes:

„Tudják rólam, mindig is szerettem a Real Madridot, ez már Zidane előtt is így volt. Majd meglátjuk, hogy mi fog történni, most még be akarom fejezni a szezont a Chelsea-vel, aztán még egy évre érvényes a szerződésem. Mondom, majd meglátjuk.”

– fogalmazott sejtelmesen a „Kékek” ásza.