Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Piqué nem akármilyen társat kaphat maga mellé!

Gerard Piqué hivatalosan még meg se vette az FC Androrra együttesét, máris nem akárki jelezte, hogy szívesen lenne a Barca középhátvédjének üzleti partnere.

(Kép: marca.com)

A ‘Fenoméno’, avagy a korábbi brazil világklasszis Ronaldo, félreérthetetlen utalást tett arra, hogy szívesen lenne Piqué üzleti partnere.

“Az unokaöcsém Madridban él, és rajong Shakiráért. Egyszer küldtem egy üzenetet Piquének, és kértem tőle egy videót, ő pedig küldött is. Így kezdtünk el beszélgetni… Aztán témába jött, hogy van egy komoly üzleti vállalkozása a sportvilágban (ez a Kosmos Holding – a szerk.). Abban maradtunk, hogy beszélünk egy közös projektről, ám ez még nem történt meg. Most sok a dolgunk, mindkettőnk 100 km/h-val haladunk előre, ugyanakkor a későbbiekben biztos, hogy le fogunk ülni egymással.” – Így Ronaldo, aki ugye már Piqué előtt belekóstolt abba, hogy milyen egy futballklub tulajdonosának lenni, hiszen a legendás csatár a Real Valladolid együttesét vásárolta meg nem is olyan régen.

Egy biztos, nem lenne rossz páros egy Ronaldo – Piqué duó, lévén, hogy a kellő ambíciók mindkettőjükben megvannak az üzleti élet területén is.