Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: majdnem nagyot bukott a Spurs – videóval

Két fontos játékosa (Harry Kane és Dele Alli) sérülése miatt már jó ideje tartalékosnak nevezhető a Tottenham együttese, ám egyelőre a londoni klub bírja a gyűrődést, és ott feszít a Premier League tabellájának harmadik helyén.

Premier League – 26. forduló
Igaz, a bajnoki cím megnyerésére idén sincs túl sok esélye a Spurs-nek. A viszonylag végig kiegyenlített találkozón a hazai játékosok végig nagyon feszültnek tűntek, így nem csoda, hogy a még manapság is jó középcsapatnak számító Leicester összességében eséllyel vette fel velük a küzdelmet. Persze tegyük hozzá, hogy a „szellem” Demarai Gray helyére beálló klublegenda Jamie Vardy könnyen a meccs legnagyobb hőse lehetett volna. Az angol válogatott támadó az 59. percben megejtett beállítása után alig egy perccel már büntetőt lőhetett, ám gyengén helyezett lövését a találkozó legjobbja, Hugo Lloris hárította. Davinson Sánchez vezető gólját végül a mostanság igazi vezérré váló Christian Eriksen fejelte meg egy újabb találattal. Azonban a „Rókák” nem adták fel, és Vardy a 76. minutumban szorosabbá tette ismét az eredményt.

Az egyenlítés azonban nem sikerült a szimpatikusan küzdő Leicesternek, a Spurs pedig bebizonyította, hogy a jó csapatok gyenge napot kifogva is képesek a három pont begyűjtésére. A dél-koreai Son hajrábeli gólja magabiztossá tette a végeredményt.

Tottenham Hotspur – Leicester City 2-1 (1-0)
Gólszerzők: Sánchez (33. perc), Eriksen (63.), Son (90+1.), ill. Vardy (76.)

A meccs összefoglalója: