Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: új klasszis született Rómában! – VIDEÓ

Az AS Roma kedd esti győzelme alkalmával immár a Bajnokok Ligája publikuma előtt is megvillantott nem mindennapi képességeit az olasz bajnokság (Serie A) idei szezonjában parádésan teljesítő, 19 éves tehetség – végérvényesen bizonyítva, hogy csodálatos pályafutás állhat előtte…

December végén fantasztikus első gólt szerzett az olasz bajnokságban, most pedig két második félidei találattal juttatta 2-1-es előnyhöz a visszavágó előtt az AS Roma csapatát a “Farkasok” ifjú tehetsége, Nicolo Zaniolo.

A múlt nyáron a Radja Nainggolan-üzlet keretein belül az Intertől megszerzett fiatal csillag már akkor felhívta az általános érdeklődést Olaszországban, amikor Roberto Mancini előbb meghívta őt a válogatott keretébe, minthogy Serie A-s mérkőzésen pályára lépett volna – már ebből sejthető volt, hogy nem akármilyen tehetség lakozik benne.

Aztán Zaniolo szép lassan hétről hétre az AS Roma meghatározó játékosává vált, napjainkban az általános legerősebb kezdő már elképzelhetetlen nélküle, és az sem lehet véletlen, hogy a Juventus eltökélten le szeretné őt igazolni.

Zaniolo a keddi duplájával az AS Roma történetének legfiatalabb BL-gólszerzője lett, egyúttal pedig a valaha volt legfiatalabb olasz játékos, aki duplázni tudott a legrangosabb nemzetközi kupasorozatban.

A fővárosi gárda szurkolói azt remélik, hogy az újdonsült kiválóság a legendás Francesco Tottihoz hasonló karriert futhat be, annyi bizonyos, hogy a “falkavezér” óta hasonló képességű játékos aligha fordult meg az Olimpicóban…