Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol klubok harcolnak a Barca középpályásáért – sajtóhír

Azok után, hogy a minap napvilágot látott az a hír, hogy az FC Barcelona csapata nem fog szerződést hosszabbítani Ivan Rakiticcsel, a világsajtóban már el is kezdődtek a találgatások, hogy hol folytatja a vb-ezüstérmes horvát középpályás…

Angol és spanyol források riportjai is alátámasztották, hogy a korábban már említett Inter csapata mellett a Manchester United és a Chelsea egyaránt érdeklődik Ivan Rakitic szolgálatai iránt.

A 30 esztendős Rakitic 2014 óta áll a gránátvörös-kékek alkalmazásában, korábban a Sevilla, a Schalke 04 és a Basel csapatait szolgálta. A katalán klub középpályájának gyakorlatilag érkezése óta kirobbanthatatlan kulcsfigurája, idényenként rendszerint legalább 50 mérkőzésen játszik, a jelenlegi kiírásban is már 32 fellépésnél tart.

Rakitic aktuális piaci értéke 65 millió euró a Transfermarkt portálja szerint, és a korábbi információk szerint múlt nyáron a Barca egy 90 millió eurós ajánlatot utasított el.

Katalán sajtóértesülések szerint maga a játékos továbbra is maradni szeretne a Camp Nouban, azonban a klub nem szeretné megújítani a 2022-ben lejáró szerződését, és a jóval fiatalabb Frenkie de Jong nyári érkezésével már a következő átigazolási időszakban eladnák őt.