Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elköszönt menedzserétől a PSV magyar tehetsége

Már nem a World in Motion felel a PSV-ben pallérozódó magyar tehetség Kun Bertalan ügyeiért. A 19 esztendős magyar középpályást a mai naptól fogva a belga JC Playermanagement-Sport képviseli. A hírt a belga iroda és a család is megerősítette. A váltás hátterében egy eredménytelen tárgyalássorozat állhat információk eltitkolásával karöltve.

Valaki nem mondott igazat!? A PSV és a World in Motion összejátszott? Esetleg az egyik fél a másik tudatlanságát próbálta meg kihasználni a cél, a hosszabbítás minél kedvezőbb feltételekkel történő eléréséhez?

A PSV állítja, hogy eljuttatta a játékos képviseletének szerződéshosszabbítási ajánlatát. A család azonban a kétéves kontraktusról nem kapott semmiféle információt, miközben a klub a választ várta. Idő közben mentális tréningnek tették ki a játékost, akit végül az edzések látogatásától is eltiltottak. Sajnálatos módon a kialakult helyzetre a játékos ügynöke nem tudott hivatalos, és értékelhető magyarázatot adni. Ez állhat a szerződésbontás, és a váltás hátterében.

Kun Bertalan szerződése a nyáron lejár, így szabadon igazolható játékossá válhat, abban az esetben, ha addig a PSV nem tudja maradásra bírni. A játékos vasárnap a belga listavezető KRC Genk, azon belül pedig a csapatkapitány, a hírek szerint az Arsenalba tartó Leandro Trossard asztalvendége volt, és a páholyból tekintette meg a Club Brugge elleni bajnoki rangadót. Az új menedzseriroda tehát nem tétlenkedik, a PSV könnyen elvesztheti egyik legnagyobb tehetségét…

Amennyivel a World in Motion szeretne élni a reakció lehetőségével, kérjük keresse szerkesztőségünket.