Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbított kapusával az Atletico Madrid – hivatalos

A spanyol bajnokságban szereplő Atletico Madrid csapata hivatalos oldalain keresztül jelentette be, hogy meghosszabbították szlovén kapusuk szerződését. 

Forrás: atleticodemadrid.com

Jan Oblak szerződését hivatalosan is meghosszabbította az Atletico Madrid. A szlovén kapus 2023. június 30-ig írta alá az új kontraktust, tehát a következő négy szezonra. Oblak nagyon örül, hogy továbbra is a piros-fehér mezt viselheti gondolatait pedig meg is osztotta a klub hivatalos oldalával:

“Nagyon boldog vagyok, hogy aláírtam a szerződéshosszabbítást, és hogy itt lehetek. A legjobb tudásom szerint fogom védeni ezt a mezt, és továbbra is keményen fogok dolgozni.”

A 26 éves hálóőr 2014-ben csatlakozott az Atletico Madridhoz a Benficából 16 millió euróért. A szlovén kapus azóta több rekordot is megdöntött: 206 mérkőzésen lépett pályára a madridi klub színeiben, ezeken pedig 115 alkalommal (56,6%) maradt érintetlen a kapuja, a legutóbbi három évben pedig ő hódította el a spanyol liga legjobb kapusának járó Zamora-díjat is, amit ezelőtt egyetlen játékosnak sem sikerült elérnie.