Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Diego Costa a Serie A-ban köthet ki

A spanyol támadó pocsék szezont fut, és a Barcelona elleni kiállítása után egyre kevesebben marasztalnák az ingerlékeny játékost, így csapatot válthat.


Angol és olasz sajtóhírek szerint Diego Costa a Napoli csapatában köthet ki a következő átigazolási időszakban. A botrányairól híres játékosra már egyre kevésbé tart igényt klubja, az Atlético Madrid. Ennek következtében távozhat a Seria A-ba a spanyol csatár. A 30 éves támadó piaci értéke jelenleg 40 millió euróra rúg, de ettől kevesebbért is megválnának tőle a matracosok, és az olasz csapat vevő lehet rá. A kérdés, hogy Carlo Ancelotti miként tudna bánni vele. A pótlása már megvan a piros-fehéreknél, ugyanis januárban szerződtették Moratát, és ez is egy ok lehet a támadó távozására, aki így a cserepadra szorult. Diego Simeone egyik kedvence volt, de a Barcelona elleni piros lapja után már ő sem tartana rá igényt, ezáltal végképp megpecsételődött a sorsa az Atletinél.

Costa mindössze 21 mérkőzésen lépett pályára a 2018/19-es szezonban minden sorozatot figyelembe véve, ezeken 5 gólig és 3 gólpasszig jutott.