Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyert és ezzel BL-induló helyen az AC Milan! – videóval

Az olasz bajnokság 37. fordulójában a Milán csapatának nagyon fontos volt a három pont megszerzése a már biztos kieső Frosinone ellen, amennyiben továbbra is komolyan gondolják a jövő évi Bajnokok Ligája indulást.


A szombati napon ráadásul a Roma bukott, hiszen 0-0-át játszottak a Sassuolo ellen, így egy esetleges hazai siker azt is jelenthette volna hogy két ponttal ellépnek a hatodik helyen álló Farkasok elől. Az első félidőben azonban nem sikerült megszerezni a vezetést a milánóiaknak, így 0-0-ás állásnál mentek pihenőre a csapatok, és látható volt hogy ez a teljesítmény ide kevés lesz, tehát volt mit megbeszélni az öltözőben.

A második félidő azonban nem kezdődött rózsásan, hiszen az 53. percben a vendégek 11-eshez jutottak. Nehéz helyzetbe kerülhetett volna a Milan, de Ciano nem tudta értékesíteni. Donnmaruma szépen hárította a kapu bal oldalába tartó lövését. Lehet ez is adott egy lökést a hazaiaknak, mert nem sokkal később meg is szerezték a vezetést Piatek jóvoltából. Majd kilenc perccel később Suso is beköszönt. Ezzel 2-0-ra megnyerték Gattusóék az összecsapást, és ugyan feljöttek a negyedik helyre, ami BL indulást eredményezhet, azonban az ötödik helyen álló Atalanta még ma este játszik a Juventus ellen és ha már egy pontot is szerez, akkor megelőzik a milánóiakat…

AC Milan – Frosinone 2:0 (0:0)
G: Piatek (57.),  Suso(66.) ill. –

https://www.youtube.com/watch?v=36YoO_BMOuY

A 37. forduló további menetrendje

05.19. 20:30 Juventus – Atalanta (TV: Digi sport 2)
05.19. 20:30 Napoli – Inter (TV: Digi sport 3)
05.20. 20:30 Lazio – Bologna (TV: Digi sport 1)

A bajnokság jelenlegi állása

A góllövőlista élmezőnye