Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane a másodosztályba küldi a fiát – sajtóhír

Spanyol beszámolók szerint a Real Madrid harmadik számú kapusa kölcsönben fogja tölteni a következő idényt egy másodosztályú csapat alkalmazásában…

A Marca értesülései szerint Zinedine Zidane vezetőedző 21 esztendős fia, Luca Zidane azért nem tart a Real Madrid csapatával a tengerentúli tornára, mert hamarosan a spanyol másodosztályban (La Liga2) érdekelt Racing Santander együtteséhez fog jelentkezni orvosi vizsgálatokra.

Luca Zidane a tavaszi szezonban a Real harmadik számú kapusa volt Thibaut Courtois és Keylor Navas mögött, a Huesca ellen 3–2-re megnyert bajnokin pedig lehetőséget is kapott a bizonyításra. A felnőttcsapatban összesen két bajnokin szerepelt eddig, a több játéklehetőség érdekében pedig a “királyi gárda” jobbnak látja a kölcsönadását. A várakozások szerint az új szezonban az elmúlt kiírást a Leganesben kölcsönben töltő ukrán Andrij Lunin lehet a madridi gárda harmadik kapusa, aki Costa ricai csapattársa esetleges távozása esetén könnyen második számúvá léphet elő.

A spanyol lap emellett úgy tudja, hogy a kölcsönzésével együtt a “blancók” további egy évvel, 2021-ig meghosszabbítja a tehetséges hálóőr következő évad végéig érvényes szerződését.