Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi alapember tért vissza a Honvédhoz – HIVATALOS

Az ismét olasz edző irányításával trenírozott Budapest Honvéd csapata az NB I-es szezonrajtra egy újabb erősítést hajtott végre egy nagy visszatérő leigazolásával…

Az Európa-liga selejtezőjében érdekelt Budapest Honvéd csapata a keddi napon hivatalos oldalán jelentette be, hogy egy év után visszatér az együtteshez a kieső MTK-től Patrick Ikenne-King.

A 27 éves nigériai jobbhátvéd 2012 és 2018 között több mint 120 tétmérkőzésen lépett pályára a kispesti csapat színeiben, és meghatározó tagja volt a 2017-es bajnokcsapatnak is. Tavaly nyáron a kék-fehérekhez szerződött, ám a múlt szezonban sérülései miatt mindössze nyolc találkozón jutott szóhoz az NB II-be kiesett MTK alkalmazásában. Ezúttal Mohamed Mezgrani és Kovács Nikolasz súlyos sérülései miatt vették kölcsön őt a 2019-2020-as szezonra.

Lefkovits Robi, Amadou Moutari, Macdonald Niba, valamint a szintén kölcsönben érkező Egerszegi Tamás, Kesztyűs Barna és Vladiszlav Kulacs után tehát immár a hetedik igazolását hajtották végre a kispestiek a nyári szünetben.