Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: ennyit hagy ki Alisson!

Ahogyan arról beszámoltunk, a sokak által a világ legjobb kapusának tartott Alisson Becker sérülést szenvedett a Liverpool szezonnyitóján, és a “Vörösöknél” mindenki nagyon aggódik, hogy mennyit kell kihagynia…

A Daily Mail neves szakírója, Dominic King úgy tudja, hogy a kirúgás során vádlisérülést szenvedő Alisson Beckerre előreláthatólag 4-6 hetes kihagyás várhat a problémából kifolyólag, ami azt jelentené, hogy a brazil portás lemaradna a címvédő BL-rajtjáról és az angol bajnokság (Premier League) első néhány fordulójáról is.

Mint ismeretes, a Pool első számú kapusa oroszlánrészt vállalt a tavalyi nagyszerű menetelésből, ráadásul az angol átigazolási piac hajrájában Simone Mignolet távozott a csapatból, így a brazil portás helyére beszálló spanyol Adrian lenne az egyetlen opció kapusposzton, ami hosszútávon egész biztosan nem lenne életbiztosítás az idén a bajoki címre törő együttes számára.

A Pool menedzsere, Jürgen Klopp egyébiránt így fogalmazott kapusa sérülése kapcsán:

„Úgy érezte, mintha valaki vádlin hasította volna, ez sosem jó jel. Valószínűleg többről van szó, mint puszta húzódásról. Nem nézett ki túl jól…”