Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nzonzi elhagyja Rómát – hivatalos

Véget értek a találgatásoknak Olaszországban, biztosan távozik az AS Roma világbajnok középpályása, Nzonzi.

(forrás: romapress.com)

Igaznak bizonyultak a híresztelések miszerint Nzonzi elhagyja Olaszországot, a francia középpályás a Galatasaray együttesénél folytatja pályafutását.

Hivatalos oldalán jelentette be az AS Roma, hogy a 30 éves középpályásuk 1 év kölcsönbe távozik a török együtteshez, melynek 16 millió eurós vásárlási opciója lesz a játékosra. A Galatasaray emellett élhet egy másik opcióval is: amennyiben még egy évre szeretné a játékost kölcsönbe, fél millió eurót kell még pluszba kifizetniük, majd a kölcsön lejárta után 13 millióért vehetik meg véglegesen.

Nzonzi tavaly nyáron friss világbajnokként csatlakozott a Roma együtteséhez.

AS Roma – Tranfszer térkép

Érkezők: Paulo Fonseca (edző – Sahtar Donyeck), Leonardo Spinazzola (Juventus – 29,5 millió), Bryan Cristante (Atalanta – 21 millió), Amadou Diawara (Napoli – 21 millió), Pau López (Real Betis – 23,5 millió), Gianluca Mancini (Atalanta – kölcsönbe), Jordan Veretout (Fiorentina – kölcsönbe).
Távozók: Claudio Ranieri (edző – ?), Luca Pellegrini (Juventus – 22 millió), Stephan El Shaarawy (Sanghaj Senhua – 20 millió), Daniele De Rossi (Boca Juniors – ingyen), Kostas Manolas (Napoli – 36 millió). Steven Nzonzi (kölcsön)