Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kereken 100 milliót költene januárban a Manchester City

A legújabb hírek szerint a Manchester Citynél meg komoly tervet készítettek a januári erősítési tervekről. Állítólag két konkrét név szerepel Pep Guardiola listáján, akikkel mindenképpen szeretné felfrissíteni a keretét.

Pre-Season Friendly – “Vitesse Arnhem v Chelsea”

Gondban az egyre inkább jóllakottnak és öregedőnek tűnő Manchester City! Az elmúlt két Premier League idényt megnyerő „Kékek” ugyanis mostanra már tetemes kilencpontos hátrányban szenvednek az éllovas Liverpool mögött, mindössze a negyedik helyen feszítve.

Úgy tudjuk, hogy a védelembe is új ember kerülhet, még ha nem is feltétlenül a kezdőcsapatba. Nathan Aké a Bournemouth-tól érkezhet, körülbelül 50 millió euróért. A holland válogatott bekk 16 éves kora óta, azaz 2011-től pallérozódik Angliában. Azonban a Chelsea-nél már 2017-ben lemondtak róla. Akét jelenleg 2022-ig köti szerződés a Bournemouth-hoz.

A másik várható téli érkező a Real Madrid közönség kedvence, Isco lehet. A 38-szoros spanyol válogatott játékos mára igazi perememberré vált a „Királyiaknál”. Formaingadozásán nem segít Zidane bizalmatlansága és a saját sérülékenysége sem. Állítólag a City mégsem sajnálna 50 milliót a 27 éves karmesterért.