Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újpest: Jó hírek a belga szélsőről

A klub remek hírekről számolt be Kylian Hazarddal kapcsolatban, illetve pontosabb, ha úgy fogalmazunk, hogy maga az érintett osztotta meg a pozitívumokat a szurkolókkal.

hazard 24.hu

Még a Magyar Kupa májusi fináléjában sérült meg a belga középpályás, aki immár majdnem teljesen egészséges. A Fradi elleni rangadót (3-3) már a helyszínen tekintette meg, és reményei szerint két hét múlva bekapcsolódhat a közös munkába. „Egyre jobban vagyok, ha minden jól megy és a tervek szerint alakul, akkor két hét múlva már a csapattal együtt, a Megyeri úton tudok edzeni. Nagyon várom már, hogy újra a csapat szerves része legyek, és a bajnoki mérkőzések alkalmával ismét a pályán segítsem előrébb a klubot – nyilatkozta Hazard a sérüléséről, majd beszélt a Fradi elleni találkozóról is. – Úgy éreztem, egy ilyen nagy mérkőzésen, még ha nem is tudok a pályára lépni, de ott kell lennem a csapat mellett, és a helyszínről kell buzdítanom csapattársaimat. Azt gondolom, ahogy a szurkolók nyertek az Ő kategóriájukban, úgy nekünk is nyernünk kellett volna a pályán. Megérdemeltük volna a győzelmet, hisz’ sokkal jobban játszottunk. Ez a derbi a végjátékon múlt, ahol sajnos nem volt elég koncentrációnk.”

Arról is van véleménye, miért gyűjtött be egymás után hat döntetlent is az Újpest. Szerinte az érettség hiánya vezet a végjátékban kapott gólokhoz, és ezzel együtt a pontvesztésekhez. „Természetesen minden mérkőzést figyelemmel követek, amit a lila-fehér csapatom játszik, és csak csatlakozni tudok az eddigi elemzésekhez, miszerint az érettség hiányzik a csapatból. Ezt bizonyítja, hogy számtalan mérkőzésen harcoljuk ki a vezetést, majd a végén mégis csak egy ponttal leszünk „gazdagabbak”. Remélem, ha visszatérek, segíteni tudok majd a csapaton, hogy ez másképp legyen.”

Előreláthatólag tehát a válogatott szünet után ismét elkezdheti a közös edzéseket a labdarúgó, míg tétmeccsen legkorábban a Mezőkövesd elleni bajnokin térhet vissza a pályára.

Gavalovits Sándor