Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibra hosszabbít az MU-val

Zlatan Ibrahimovic ügynöke, Mino Raiola szerint ügyfele nem szeretné otthagyni a Manchester United csapatát, és egy évvel meg fogja hosszabbítani a szerződését. 

FOOTBALL - WAYNE ROONEY TESTIMONIAL - MANCHESTER UNITED v EVERTON

Forrás: Europress

A hírek szerint Ibrahimovic nagyon jól érzi magát a Premier League-ben és a Vörös Ördögöknél is. Amióta csatlakozott a csapathoz a PSG-től, 25 mérkőzésen már 16 gólt szerzett. Egyes sajtóhírek szerint a 35 éves játékos megaajánlatot kapott egy kínai klubtól, viszont az ügynök, Raiola szerint nem érdekli őket az ajánlat.

“Nagyon valószínű, hogy maradni fog még egy évet.” – mondta Raiola a Sky Sportsnak. “A plusz egy éves opció eleve benne van a szerződésében, így ez nem új sem a klubnak, sem nekünk, és mindketten örülünk ennek. Ez inkább már csak idő kérdése, nem pedig, hogy megtörténik-e.”

Az ügynök még azt is elmondta, hogy a kínai klub már tavaly érdeklődött a játékos iránt, de akkor is elutasították őket, mert Ibra még mindig kihívásokat keres és játszani akar.

“Ibra még nem végzett. Még mindig ég benne a tűz, nyerni akar és jól szerepelni. Ha csak a pénz számítana neki, nem a Manchester Unitedhoz igazolt volna.”

Szigeti Andrea