Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Massimiliano Allegri a Premier League-ben kaphat állást!

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, az Olasz Szuperkupában elszenvedett vereség után Massimiliano Allegri nem volt túlságosan boldog, és ezt a Juventus vezetőségének néhány tagjával is éreztette. Természetesen az olasz sajtó fantáziáját megmozgatta az eset. A Gazzetta dello Sport az esetleges távozásáról is elkezdett írni, illetve a lehetséges utódokat is felsorakoztatta az olasz napilap. Nos, a legfrissebb információ szerint könnyen lehet, hogy a következő idényben új csapat élén láthatjuk, ráadásul a Premier League keretein belül… 

arsenal-fc-logo-on-red-background_1920x1200_633-wide

Az Arsenal irányítását veheti át Massimiliano Allegri – írja a Sun. Arsene Wenger jelenlegi szerződése a szezon végén lejár, de annak megújításáról még nem igazán érkezett még egy kósza pletyka sem. Ebből kifolyólag szinte biztosra lehet venni azt, hogy a francia menedzser utolsó idényét tölti a londoni “ágyúsok” élén. No, viszont értelemszerűen ez nem azt jelenti, hogy a “zebrák” trénere veszi át a helyét, illetve könnyen lehet, már a felek megbeszélték egymás között a Szuperkupa utáni szituációt. 

Massimiliano Allegri 2014 nyarán vette át a Juventus irányítását. Az ő vezérletével az “öreg hölgy” eddig kétszer nyerte meg a bajnokságot, két alkalommal hódította el az Olasz Kupát, míg egyszer az Olasz Szuperkupát, de a 2015-ös Bajnokok Ligája finálét sem szabad kihagyni a sorból. 

Németh Boldizsár