Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbítás előtt az AS Roma legendája!

Az olasz fővárosban három szentség van jelenleg a “farkasok” szurkolóinak. Elsőként a Pápa maga, majd Francesco Totti és Daniele De Rossi. Az utóbbi kettő igazából fel is ér “Isten első emberéhez” az ultrák szemében. Főleg úgy, hogy De Rossi szerződését ki akarják tolni még egy kicsit.

derossi

Vagyis továbbra is számolna vele a római klub. A Sky Sports értesülései szerint a veterán középpályás már-már másfelé kacsingat és a jelenlegi klubja ezt megneszelte.

Erre léptek gyorsan és a játékos elé toltak egy munkaszerződést, ami évi 4 millió eurót foglal magában fizetésnek. Ráadásul a klubhoz kötné meg egy évig biztosan, de a papírba foglalnak egy olyan opciót, ami még egy évet hozzátolna a már meglévő egy mellé.

Hogy ez miért szükséges? Mert ugyan ezen forrás állítja, hogy az Inter komolyan gondolja az olasz válogatott játékos leigazolását. Ők is leraktak elé egy szerződést. Ráadásul a milánói klub évi 5.5 millió eurós fizut adna De Rossinak.

Nem is kell mondani, milyen helyzet alakulna akkor ki Rómában, ha egy ilyen ikon egy riválishoz igazolna azért, mert éppen több fizetést ajánlanak neki. Mindenesetre érdekesnek ígérkezik az átigazolási szezon Itáliában.

Szerző: Borbély Szabolcs