Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Pirlo is a Zebráknak szorít

A Juventus egykori kiváló játékosa is a volt csapatáért szorít. Reméli, hogy Buffon vezényletével legyőzik a Real Madridot.

andrea-pirlo-lionel-messi-andrea-barzagli-juventus-barcelona-players-pictured-action-uefa-champions-league-final-55240383

Andrea Pirlo 2015-ben BL-döntőt játszhatott a Juventus színeiben. A meccs végén csalódottan kellett elhagynia a pályát, mivel a serleget a Barcelona emelhette a magasba. Ma este reméli, hogy a Zebrák felülkerekednek a Real Madridon, és elhódítják a trófeát.

Pirlo a La Stampa-nak nyilatkozott a döntővel kapcsolatban.

„Mit mondhatnék? Itt vagyunk a Bajnokok Ligája döntőjében. Azért használom a „mi” jelzőt, mivel annak ellenére, hogy nem leszek a pályán, én leszek a csapat legnagyobb fanatikusa. Ma New Yorkban lesz mérkőzésem, azonban így is figyelni fogom a találkozó alakulását. Sokat gondolok vissza a két évvel ezelőtti estére Berlinben. Újra szeretném játszani azt a találkozót, de sajnos már nem tehetem. A mostani csapatnak viszont örülök.”

“Buffonnak nagyon örülök. Egy életet várt arra, hogy magasba emelhesse a trófeát. Remélem most már megnyeri, mivel már annyiszor állt a diadal kapujában. Megérdemelné, mivel ez az egyetlen serleg, ami hiányzik a gyűjteményéből.”

“Visszaemlékezve decemberre, amikor Torinóban jártam, és Buffonnal, illetve az ex-csapattársakkal beszélgettem, meg voltak arról győződve, hogy a fináléig menetelhetnek.”

Este kiderül, hogy Pirlo buzdítása győzelemhez segíti-e majd a Zebrákat.

kép: dreamstime

Nagy Gábor