Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Roland Lamah megemlékezett az elhunyt Tiotéról!

Mint ismert, a futball világa hétfőn sajnálatos módon gyászba borult, mivel elhunyt a Newcastle United egykori középpályása, Cheick Tioté. Az elefántcsontparti futballistára megemlékezett a Ferencváros korábbi futballistája, Roland Lamah is, aki ugyebár jelenleg az MLS-ben szereplő Dallas játékosa… 

Teljes képernyő rögzítése 2017. 06. 06. 235202

Roland Lamah a hétvégén mesterhármast rúgott a Salt Lake elleni bajnokin, melynek köszönhetően megválasztották a forduló legjobbjának. Nos, a belga labdarúgó ezt a díjat elhunyt barátja emlékére ajánlotta. “Ezt neked ajánlom tesó. Nyugodj Békében. Örökké a szívemben őrizlek” – írta Lamah instagram oldalán.

Roland Lamah és Cheick Tioté az RSC Anderlecht, majd pedig a Rodában futballozhattak együtt. A 2006/2007-es idény bajnoki címet ünnepelhettek a belga klubnál, míg a holland gárdával egészen a Holland Kupa döntőjéig meneteltek. Az útjuk innentől kezdve ketté vált, Tioté maradt Hollandiában, majd utána jó ideig a Premier League-ben futballozhatott a Newcastle színeiben, utolsó állomáshelye pedig egy pekingi csapat lett. Lamah pedig megjárta Franciaországot, Spanyolországot, egy rövidebb ideig a Premier League-t, majd Magyarországot, s jelenleg az MLS-ben érdekelt Dallas labdarúgója. 

Kép forrása: Lamah instagram oldala.