Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo június 21-én mindig betalál

Ha június 21, akkor nem maradhat el a már szokássá vált Ronaldo találat. A mai napon a házigazda oroszok estek áldozatul a portugál gólzsáknak.

cristiano-ronaldo-portugal_1uuoexzbzkqqr114ebr0we6aw8

A konföderációs kupán nem maradhatott el a már szokássá vált június 21-i Ronaldo-gól. A portugál zseni a mai napon a házigazda oroszok hálóját vette be sikeresen. A 8. percben Guerreiro ívelte remekül a Real Madrid játékos fejére a labdát, aki nem hibázott, és megszerezte hazájának a vezetést. Ez végül a sorsdöntő találatnak bizonyult, mivel csak ez az egyetlen gól esett ezen a találkozón.

2010-ben Fokvárosban, Green Point Stadionban léptek pályára Ronaldóék Észak-Korea ellen. Kiütéses győzelmet arattak, a végeredmény 0:7 lett. Cristiano Ronaldo elég későn, a mérkőzés 88. percében villant, és az ő találatával alakult ki a 7 találatos különbség.

2012-ben a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon is góllal tisztelte meg Cristiano Ronaldo a június 21-i napot. A negyeddöntőben Csehországgal néztek farkasszemet, és a találkozó sokáig gól nélkül zajlott. Egészen a 79. percig kellett várni Ronaldo villanására. A találata győzelmet, és továbbjutásért ért hazájának. Végül az elődöntőben búcsúztak, büntetőpárbajban maradtak alul Spanyolországgal szemben.

kép: cdn.mg.co.za

Nagy Gábor