Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Valencia: Hazatérés előtt az argentin válogatott játékos!

A hírek szerint a Valencia középpályása, Enzo Pérez a nyártól Argentínában, pontosabban a River Plate együttesében futballozik majd.

(Kép: as.com)

Az argentin és a spanyol sajtóban egyaránt arról olvasni, hogy a Valencia a River Plate mindenben megállapodott egymással Enzo Pérez átigazolásáról. Az egyik vezető spanyol sportlap, az AS internetes kiadása arról számolt be, hogy a tizenkilencszeres argentin válogatott játékos mintegy négy millió dollár körüli összegért válthat klubot, és három éves szerződést köt majd a Riverrel.
Az argentinoknak egyébként nagyon fontos lenne a transzfer mielőbbi létrejötte, hiszen július másodikáig, regisztrálhatnak új játékost a Libertadores-kupa küzdelmeire.

A Pérez-transzfer kapcsán a sajtóban megemlítik azt is, hogy a Valencia új vezetőedzője, Marcelino nem számol a játékossal, akit felajánlottak már több klubnak is, mint például Rafa Benítez Newcastle United-jának, a játékos azonban ha már választhat, a hazatérés mellett döntene inkább.

A patinás argentin klub sportigazgatója, Enzo Francescoli a Radio Guemesnek adott interjújában elmondta, hogy a 31 esztendős játékos valóban szívesen jönne hozzájuk, és már csak az utolsó simítások, így a transzfer díjának kifizetése van hátra!
Érdekesség, hogy Enzo Pérez 2015 nyarán 25 millió euróért érkezett Valenciába a Benficától, a “denevérek” pedig most ennek a töredékéért is hajlandóak lemondani róla.