Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: Liverpool győzelem a Crystal Palace ellen – videóval

A 2003 óta megrendezésre kerülő Premier League Asia Trophy alkalmával ázsiai országokban játszik néhány csapat barátságos meccseket az angol bajnokságból. Idén a Liverpool, a Leicester, a West Brom és a Crystal Palace szerepel a tornán. Négy mérkőzést játszanak, amelyből az első kettő már lezajlott. A Liverpool legyőzte a Crystal Palace együttesét, míg a Leicester csak tizenegyesekkel jutott tovább a West Brom csapata ellen. 

20106594_10155781192062573_4893461106058382503_n

Forrás: Liverpool FC Facebook

Liverpool – Crystal Palace:

Az első félidő nem volt túl eseménydús, csak annyiban, hogy a Liverpool irányította a meccset, és szinte csak ők támadtak. A Crystal Palaca viszont jól védekezett, de ez sem tartott sokáig, hiszen a második félidőben, a 61. percben a csereként beállt Solanke Origi sarokpasszából megszerezte a vezetést egy távoli lapos lövésből. A 19 éves játékost néhány hete igazolták a Chelsea-től. A meccsen a Liverpool másik igazolása, Salah is bemutatkozhatott. Innentől beindult a Liverpool, hiszen a 79. percben már a második góljukat szerezték, most az előző gólpasszt adó Origi révén, miután a kapu előtt a védőkről elé pattant a labda. Ez volt a győztes gól is, így a Leicesterrel játszanak majd 22-én a torna megnyeréséért.

Liverpool – Crystal Palace: 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Solanke (61.), Origi (79.) ill. –
Sárga: Grujic (68.) ill. Dann (42.)
Kiállítás: – ill. –

West Brom – Leicester City:

Még az első félidőben lőtte mindkét csapat a gólját. A vezetést a hazai csapat szerezte meg Rodriguez révén egy gyönyörű távoli góllal, de nem sokkal később Mahrez szólógóljával kiegyenlített. A rendes játékidőn belül nem született más találat, így a 90 perc után rögtön a büntetőpárbaj következett. Field hagyta ki a West Bromnál a hetedik tizenegyest, viszont Albrighton nem hibázott, így elhozták a győzelmet. A West Brom a torna harmadik helyéért fog játszani a Crystal Palace ellen.

West Brom – Leicester City: 1-1 (1-1) Büntetők után: 1-2
Gólszerzők: Rodriguez (11.) ill. Mahrez (24.)
Sárga: – ill. –
Kiállítás: – ill. –