Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Skót válogatott védőt igazolt a Liverpool! – HIVATALOS

Az angol élvonalban (Premier Leauge) szereplő Liverpool együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy védőt igazolt a Hull City együttesétől.

thumb_44649_default_news_size_5

Mint azt korábban már megírtuk a Liverpool az előző szezonban kiesés ellen küzdő Hull Citytől igazolna, nos a hírek igaznak bizonyultak. Ugyanis a Premier League-ben előző szezonban negyedik helyezett Liverpool hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyezett a Hull Cityvel és 10 millió fontért szerződtette Andrew Robertsont. A 23 esztendős skót válogatott balhátvéd ötéves szerződést kötött a vörösökkel.

Robertson pályafutását a Queens’s Park együttesében kezdte a skót harmadosztályban ahol összesen 43 mérkőzésen lépett pályára és két gólt szerzett. 2013. júniusában a skót élvonalban szereplő Dundee United szerződtette a fiatal védőt, ahol 44 mérkőzésen 5 gól volt a mérlege. Egy évvel később a Hull City közel 3 millió fontért szerződtette a skót balhátvédet. A tigriseknél összesen 115 mérkőzésen jutott szóhoz és öt alkalommal talált az ellenfelek kapujába. A legutóbb szezonban 39 mérkőzésen kapott lehetőséget  a bizonyításra és egy gólt szerzett.

A Liverpool ezzel harmadik nyári szerzeményét jelentette be, Solanke és Salah után.

Legfrissebb átigazolási híreinket itt olvashatják (KATT)

Forrás: Liverpool hivatalos oldala

O.G.