Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Valverde: “Nagyszerű kihívás lesz Contéval összecsapni!”

Az FC Barcelona vezetőedzője, Ernesto Valverde a Chelsea elleni Bl-találkozó kapcsán (20:45, M4 Sport – Élő) elárulta azt is, hogy némiképp személyes kihívásnak is érzi, hogy Antonio Conte ellen ‘meccselhet’.

70661080(Kép: fcbarcelona.com)

“Nagyon várjuk már a mérkőzést, hiszen hosszú ideje készülünk rá!” – Kezdte Valverde londoni sajtótájékoztatóján.

“A Bajnokok Ligájának különleges aurája van, mindenki ilyen és ehhez hasonló mérkőzéseken szeretne futballozni. Kemény meccsre készülünk, egy nagyszerű csapat ellen.” – Folytatta a Barca trénere, majd a Chelsea kispadján ülő Antonio Contéról beszélt igen elismerően.

“Antonio Conte az egyik legjobb és legfelkészültebb edző a világon. Ezt igazolja fantasztikus önéletrajza is, így a Chelsea előtt a Juventusnál és az olasz válogatottnál elért eredményei is. A csapatai mindig keményen dolgoznak a pályán, és pontosan tudják, hogy miképpen kell futballozniuk egy adott ellenféllel szemben. Számomra ez egy nagyszerű kihívás is, hiszen adott a lehetőség legyőzni egy általa dirigált csapatot!” – Így Valverde röviden a Chelsea-ről is ejtett pár szót.

“Más stílusban futballoznak, más elképzelésekkel, ezt pedig figyelembe kell vennünk. Mindemellett nem feledhetjük el azt sem, hogy a regnáló angol bajnokkal találkozunk, így abszolút körültekintőnek kell lennünk.”