Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lehmann elhagyja az Arsenalt

Unai Emery érkezése rengeteg változást hoz az Arsenal életébe. A londoniakat 22 évig irányító Arsène Wenger egy jól megszokott csapattal dolgozott, ám a spanyol tréner teljesen átszervezi az edzői stábot.

lehmannLehmann mindig is nagyon tisztelte Wengert (Fotó: irishmirror.ie)

Alig egy év után Jens Lehmann elhagyja az Arsenalt, ahol kapusedzői feladatait látta el. A londoniak legendája az új edző, Unai Emery miatt távozik, mivel a spanyol szakember új edzői stábot visz magával új csapatához. A klub nyilatkozata szerint barátságos elválásról beszélhetünk, és ezt Lehmann is megerősítette Twitter oldalán: “Kedves Arsenal szurkolók! Nagyon sajnálom, hogy csupán egy évet lehettem itt. Ez egy csodálatos élmény volt, sok sikert kívánok a továbbiakban!” – a német kapus azt is elárulta, hogy szeretne továbbfejlődni, így elképzelhető, hogy a későbbiekben láthatjuk majd a kispadnál.

Lehmann 2003 és 2008 között védett az Arsenalnál. A 2003/04-es szezont vereség nélkül zárták az Ágyúsok amiben jelentős szerepet vállalt a most 48 esztendős hálóőr. Mielőtt végleg visszavonult volna a profi futballtól 2011-ben lehúzott még egy évet szeretett klubjánál.

Mihók Richárd